مجمع عمومی عادی سالیانه باشگاه استقلال روز چهارشنبه در هتل ارم تهران برگزار میشود.
این مجمع اگر چه بر پایه مسائل مالی و حول و حوش درآمدهای باشگاه و شفافیت اسناد برپا میشود اما زمزمه ایجاد تغییر در هیات مدیره و رأس هرم مدیریتی باشگاه استقلال که طی چند روز گذشته فزونی گرفته اهمیت آن را صد چندان کرده است.
مطرح شدن نام هایی همچون عزت الله ضرغامی برای حضور در رأس هلدینگ خلیج فارس یا عضویت در هیات مدیره آبیها و همچنین به میان آمدن اسم ناصر شهسواری برای جایگزینی فرشید سمیعی در جایگاه مدیرعامل آنقدر جدی بوده که رسانهها به آن بپردازند.
شاید بهزعم برخی مدیرعاملی استقلال برای ناصر شهسواری عجیب باشد اما وقتی کارنامه ورزشی و مدیریتی او که در رسانهها منتشر شد را با سوابق فرشید سمیعی مقایسه کنیم پی به تفاوتها خواهیم برد! استقلالی که متاسفانه این سالها توسط ناکارآمدترین مدیران به بدترین شکل ممکن اداره شده، چرا نباید به مدیرانی از جنس ورزش سپرده شود؟!
رییس اسبق صداوسیما و وزیر سابق میراث فرهنگی، این روزها در نقش مدیر بحران، اتفاقات باشگاه استقلال را زیر نظر گرفته و حتی نشستهایی برای رفع مشکلات و کمک به حل مسائل استقلال با پیشکسوتان این تیم هم داشته و قرار است در این زمینه با رییس جمهور و وزیر ورزش هم گفتگو کند اما این بدان معنا نیست که ضرغامی علاقمند به حضور در هیات مدیره باشگاه استقلال باشد. بخصوص آنکه در این هیاتمدیره افرادی گمنام و از همه عجیبتر مصطفی کارخانه گه از اهالی والیبال است، عضویت داشته باشند!
اگر گمانهها صحت داشته باشند مدیریت هلدینگ خلیج فارس از علیعسگری به محمد شریعتمداری که گرایش خاص بعضی اعضای خانوادهاش به تیم رقیب خبردار شده، منتقل خواهد شد. برای عزتالله ضرغامی اما مدیریت احتمالی یکی از بزرگترین سازمانها و بنگاههای اقتصادی کشور پیشبینی شده و بعید نیست ادامه حیات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی خود را در آن سازمان عریض و طویل سپری کند.
اما اینکه چرا پای کار استقلال ایستاده دلیلی ندارد جز دوستی دیرینه با افرادی مانند احمد شهریاری، ناصر شهسواری و عبدالعلی علیعسگری مدیر فعلی هلدینگ خلیج فارس که سابقه دوستی و همکاریشان به چهل سال پیش بر میگردد. دلیل دیگر و اصلی این مدیر سرد و گرم چشیده فرهنگی همان است که در جلسه با پیشکسوتان استقلال پرده از آن برداشته است. گویا ضرغامی در آن نشست خاطراتی را برای این موسپیدان قطب آبی فوتبال پایتخت از دوران جوانی و علاقمندیاش به استقلال نقل کرده که هوش و حواس از سرشان پرانده طوری که امید به ایجاد تغییرات مثبت در جمع ارکان مدیریتی باشگاه با تکیه بر نفوذ سیاسی ضرغامی بستهاند. نفوذی که اولین چشمه آن را میتوان در پایان مجمع روز چهارشنبه دید.
آیا مجمع عمومی باشگاه استقلال رأی به انجام تغییرات مد نظر ضرغامی خواهد داد؟!
آیا چهارشنبه عزیز استقلال و هوادارانش با تغییر مدیران ضعیف و اعضای ناکارآمد هیات مدیره همراه خواهد شد؟!
برای گرفتن پاسخ این سوالات باید منتظر بمانیم و چشم و گوش به تصمیمات مجمع عمومی باشگاه استقلال بدوزیم.
منبع