مارک گرمن از بلومبرگ دوباره ایدهی تلویزیون اپل را مطرح کرد و البته این موضوع را با حدس و گمانهای زیادی توضیح داد. شایعات مرتبط با ساخت تلویزیون اپل از سال ۲۰۱۱ شروع شد. در آن زمان، جین مانستر، تحلیلگر Piper Jaffray، بارها ادعا کرد که محصول یادشده نهتنها در دست ساخت است؛ بلکه بهزودی عرضه خواهد شد.
پیشبینیهای مانستر مبنیبر اینکه اپل تلویزیون خود را طی یک سال آینده عرضه خواهد کرد، از اوایل سال ۲۰۱۱ مطرح شدند. این گمانهزنیها در ادامهی همان سال و اوایل ۲۰۱۲، اواخر ۲۰۱۲، اوایل ۲۰۱۳ و حتی اواخر ۲۰۱۴ تکرار شد؛ البته این تحلیلگر درنهایت نظرش را در سال ۲۰۱۵ تغییر داد.
امروزه، تلویزیونهای بزرگ و با مشخصات قدرتمند به کالای رایجی در خانههای اکثر مردم جهان تبدیل شدهاند. درحالیکه سالها قبل هم دلایل محکمی برای ورود غول فناوری کوپرتینو به بازار تلویزیون وجود نداشت، اکنون هم ساخت چنین دستگاهی با برند اپل خیلی بعید به نظر میرسد.
پرفروشترین تلویزیون در وبسایت BestBuy، یکی از مدلهای ۶۵ اینچی تلویزیون سونی براویا است که از نمایشگر LED با وضوح 4K، پشتیبانی از HDR، دالبی ویژن، دالبی اتموس، فناوری ارتقای کیفیت محتوای HD به 4K و انواع تکولوژیهای پردازش تصویر برای فیلمها و بازیها بهره میبرد و حتی از دستیار صوتی گوگل هم پشتیبانی میکند. قیمت تلویزیون یادشده ۶۵۰ دلار است.
مدل دوم در فهرست پرفروشترین تلویزیونهای BestBuy، یکی از مدلهای تلویزیون سامسونگ است که از پنل ۷۵ اینچی 4K، پشتیبانی از HDR، پردازش حرکت و رنگ و ویژگیهای جذاب دیگر با برچسب ۵۵۰ دلار عرضه میشود. سومین مدل پرفروش فهرست مذکور، تلویزیون ۵۰ اینچی دیگری از سامسونگ با مشخصات تقریباً مشابه است که ۲۵۰ دلار قیمت دارد.
این موضوع که تلویزیونهای ارزانتری در بازار وجود دارند، هرگز مانعی برای اپل محسوب نمیشود؛ اما تفاوتهای زیادی میان سایر محصولات اپل و مدلهای ارزانقیمت آنها وجود دارد. درحالحاضر، میتوانید تلویزیونهایی با مشخصات قوی و ابعاد بزرگ را با قیمت مناسب بخرید و تولید چنین کالایی برای اپل منطقی به نظر نمیرسد.
ناگفته نماند که تلویزیونهای بسیار گرانقیمت هم در بازار وجود دارند. در واقع، سامسونگ تلویزیون میکرو LED با ابعاد ۱۱۴ اینچ را با قیمت ۱۵۰ هزار دلار عرضه میکند و مدل دیگری با قیمت ۲۰ هزار دلار در ابعاد ۸۵ اینچ تقریباً دردسترس هر خریداری قرار دارد.
باید گفت تقریباً هرکسی که به تلویزیون با مشخصات بسیار عالی نیاز دارد، میتواند با کمتر از هزار دلار یکی بخرد و برندهای فعال در این بازار روی بسیاری از مدلهای خود سود ناچیزی دریافت میکنند. بهطور کلی، تلویزیونها کسبوکاری با حاشیهی سود کم محسوب میشوند.
تولید تلویزیون اپل با طراحی زیبا و قیمت گران با درنظرگرفتن حاشیهی سود ۳۷ درصدی معمول این شرکت قطعاً غیرممکن نیست؛ اما درصورت معرفی چنین محصولی، فروش آن احتمالاً از ویژن پرو نیز کمتر خواهد بود.
به نظر میرسد اپل همچنان به استراتژی عرضهی Apple TV ادامه خواهد داد. این یعنی هر تلویزیونی که دوست دارید بخرید و با پرداخت ۱۲۹ یا ۱۴۹ دلار آن را به دستگاهی با قابلیتهای نرمافزاری اپل تبدیل کنید. هر زمان که قابلیتهای هوشمند Apple TV قدیمی شد، میتوانید بهجای خرید تلویزیون کاملاً جدید مدل بهروز اپل TV را تهیه کنید.
منبع: https://www.zoomit.ir/tv/429914-apple-television-seems-even-less-likely/