کمیته ویژه سازمان ملل: اسرائیل در غزه از گرسنگی به‌عنوان حربه جنگی استفاده می‌کند

کمیته ویژه سازمان ملل متحد اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه در ردیف نسل‌کشی قرار گرفته و این رژیم از گرسنگی به‌عنوان وسیله‌ای برای جنگ استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا، کمیته ویژه سازمان ملل برای تحقیق درباره اقدامات ضد حقوق بشری رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و عرب‌های ساکن اراضی اشغالی فلسطین، در گزارشی اعلام کرد که بر اساس تحقیقات صورت گرفته در فاصله ماه‌های اکتبر ۲۰۲۳ تا ژوئیه ۲۰۲۴، تلفات جانی زیادی به غیرنظامیان در غزه وارد شده است و شرایط حاکم بر این منطقه جان فلسطینیان را تهدید می‌کند.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، در این گزارش همچنین آمده است که حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه دربرگیرنده تعریف و مفهوم نسل‌کشی است و مسئولان این رژیم به صراحت از سیاست‌هایی که فلسطینیان را از نیازهای حیاتی‌شان مانند آب و غذا محروم می‌کند، حمایت می‌کنند.

در این گزارش آمده است که ممانعت هدفمند و غیرقانونی از ورود کمک‌های بشردوستانه به وضوح نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی قصد سوء استفاده از کمک‌ها برای تحقق برخی دستاوردهای سیاسی و نظامی را دارد و این رژیم عامدانه باعث کشته شدن و گرسنگی دادن به شهروندان فلسطینی می‌شود و از گرسنگی به عنوان وسیله جنگی برای مجازات دسته‌جمعی ملت فلسطین استفاده می‌کند.

کمیته ویژه سازمان ملل ضمن اشاره به نگرانی‌ها نسبت به سامانه اهداف تعیین شده توسط هوش مصنوعی در رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که این وضعیت بیانگر این است که رژیم صهیونیستی به تعهداتش در زمینه جدا کردن حساب غیرنظامیان از نظامیان و اتخاذ اقدامات کافی برای ممانعت از کشته شدن آنها پایبند نیست.

در همین راستا، دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی دستور تخلیه رژیم صهیونیستی را با هدف «تعقیب، آوارگی اجباری و گسترده» غیرنظامیان فلسطینی در غزه و مصداق جنایت علیه بشریت دانست.

این گروه مستقر در آمریکا در گزارش خود اعلام کرد: شواهد جمع‌آوری شده حاکی از «جنایت جنگی انتقال اجباری [جمعیت غیرنظامی]» است که «نقض شدید کنوانسیون‌های ژنو و جنایتی بر اساس اساسنامه دادگاه کیفری بین‌المللی رم» است.

این گزارش در بحبوحه شواهد فزاینده‌ای منتشر شده که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی در حال تسریع تلاش‌های خود برای دو نیم کردن نوار غزه با ایجاد یک منطقه حائل و ایجاد زیرساخت‌های جدید برای حمایت از حضور نظامی طولانی مدت، با افزایش سرعت تخریب منطقه است.

در همین راستا، رژیم صهیونیستی اتهامات دیده‌بان حقوق بشر را رد و آنها را «کاملا نادرست» توصیف کرد، اما هنوز در مورد نتایج کمیته سازمان ملل اظهارنظر نکرده است.

ایالات متحده نیز که از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، مخالفت صریح خود را با یافته‌های گزارش سازمان ملل اعلام کرد. ودانت پاتل، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این رابطه گفت: «ما معتقدیم که چنین فرمول‌بندی‌ها و اتهاماتی قطعاً بی‌ پایه و اساس است.»

در همین رابطه، سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) ادعا کرد: گزارش دیده‌بان حقوق بشر درمورد رفتار اسرائیل در غزه بارها اشتباه بوده و واقعیت ندارد.

پیشتر نادیا هاردمن، محقق حقوق پناهندگان و مهاجران در دیده‌بان حقوق بشر، گفت: «دولت اسرائیل فلسطینی‌ها را در مسیرهای فرار می‌کشد، مناطق به اصطلاح امن را بمباران و غذا، آب و سرویس‌های بهداشتی را قطع می‌کند. اسرائیل آشکارا تعهدات خود را برای اطمینان از بازگشت فلسطینیان به خانه نقض کرده است و تقریباً همه چیز را در مناطق وسیع با خاک یکسان کرده است.»

احمد بن شمسی، سخنگوی سازمان دیده‌بان حقوق بشر در بخش خاورمیانه نیز تصریح کرد که «غیرقابل سکونت کردن بخش‌های بزرگ غزه به‌طور سیستماتیک» به منزله «پاکسازی قومی» است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنگی ویرانگر را علیه مردم غزه به راه انداخته و بیش از ۱۴۳ هزار فلسطینی شهید و زخمی شده‌اند.

در این جنگ علاوه بر تخریب گسترده و گرسنگی که جان صدها کودک فلسطینی را گرفته و یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان محسوب می‌شود، بیش از ۱۰ هزار فلسطینی دیگر هم مفقود شده‌اند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام


منبع

درباره ی ماکان نیوز

مطلب پیشنهادی

استخدام آشپز در اطلس نور کیمیای تجارت در سرخس خراسان رضوی – «ای استخدام»

استخدام اطلس نور کیمیای تجارت اطلس نور کیمیای تجارت در استان خراسان رضوی (سرخس) جهت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به سايت خوش آمديد !


براي مشاهده مطلب اينجا را کليک کنيد