با انعقاد قرارداد هاب بینالمللی نوآوری و فناوری ایران و سازمان نظام پرستاری مراکز نوآوری تخصصی سلامت دیجیتال راهاندازی میشوند.
به گزارش ایسنا، سازمان نظام پرستاری به منظور ترویج و توسعه فناوریهای نوین در حوزه پرستاری و ورود به عرصه خدمات سلامت دیجیتال با هاب بینالمللی نوآوری و فناوری ایران قرارداد همکاری منعقد کرد
بر اساس این تفاهمنامه مقرر شد با همکاری دو جانبه سازمان نظام پرستاری و هاب بینالمللی نوآوری و فناوری ایران خدمات فناوری، نوآوری، آموزشی، پژوهشی و حقوقی ویژه پرستاران و کسب و کارهای پرستاری ارائه شود.
بر اساس این تفاهمنامه دو طرف در زمینه فرهنگ سازی، ترویج و گفتمان سازی، توسعه فناوری، تجاریسازی دستاوردها و شکل دهی زیست بوم فناوری و کارآفرینی فناوریهای سلامت دیجیتال با رویکرد توسعه خدمات سلامت دیجیتال در کشور و صادرات و بین المللی کردن محصولات و خدمات فناوریهای سلامت مشارکت و همکاری میکنند.
همکاری، تعامل و همافزایی مشترک برای تحقق برنامه حاکمیت از سهم اقتصاد دیجیتال در توسعه درآمد ناخالص داخلی (تحقق ۱۰ درصد سهم) از طریق توسعه سلامت دیجیتال، توسعه و افزایش اشتغال و کارآفرینی فناوری با تاکید بر خدمات سلامت دیجیتال از جمله اهداف این تفاهمنامه است.
همچنین فعالیت مشترک در زمینه ترویج فناوری، اقتصاد دانشبنیان و هوشمند از طریق برگزاری نشستها و میزهای تخصصی فناوری، نشستهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و نمایشگاههای داخلی، منطقهای و بینالمللی با همکاری دو طرف انجام میشود.
همکاری مشترک در حمایت از طرحهای اولویت دار اساتید و دانشجویان در حوزه فناوری، اقتصاد دانش بنیان و هوشمند در حوزه سلامت دیجیتال و خدمات به منظور سرمایهگذاری ارزش آور اقتصادی با استفاده از امکانات و زیرساختها و نیز فراهمسازی زمینه مشاورهها و منتورینگ فنی، مدیریتی و تخصصی در حوزه فناوری، اقتصاد دانشبنیان و هوشمند خدمات سلامت دیجیتال در بنگاههای کوچک و متوسط در کشور و ظرفیتسازی، شبکهسازی و همکاری در تشکیل نهادهای پشتیبان در حوزه خدمات سلامت دیجیتال از اهداف دیگر این تفاهمنامه است.
برنامهها و محورهای همکاری نیز شامل تلاش برای تغییر رویکرد در حوزههای سیاستگذاری، برنامهریزی و انجام فعالیتها با تکیه بر دانش روز دنیا، تمرکز بر توسعه فناوریها با رویکرد ایجاد ستاد صادرات فناوریهای سلامت دیجیتال جمهوری اسلامی ایران با رویکرد توسعه مراکز مشاوره و مراقبت در منزل میشود.
همچنین آموزش و توانمندسازی بازیگران و ذینفعان اضلاع زیست بوم سلامت دیجیتال، کمک به ایجاد و توسعه پلتفرمهای سلامت دیجیتال با رویکرد شناسایی، راهبری، هدایت و توسعه کارآفرینی در کشور و نیز ایجاد شبکه فرهیختگان و متخصصین خلاق و کارآفرین در حوزه فناوریهای سلامت دیجیتال از دیگر محورهای همکاری است.
تولید، ترویج و نشر مفاهیم مرتبط با حوزه فناوریهای سلامت دیجیتال با محوریت مراکز هومکر، همکاری و تعامل اثربخش بین طرفین در برگزاری رویدادها، جشنوارهها (به ویژه جشنواره ترویج و فرهنگ سازی بهبود خدمات سلامت دیجیتال و…)، نشستهای علمی تخصصی مشترک (میزگردها، سمینارها، همایشها مسابقات و …)، کرسیهای هماندیشی، کارگاههای آموزشی و نمایشگاههای تخصصی داخلی، منطقهای و بینالمللی و همچنین تبادل تجربیات، اطلاعات و اسناد علمی و تجربی بین طرفین با رویکرد ترویج فرهنگ کارآفرینی و دانش بنیان شدن فعالیتها و جذب ایدههای نوآورانه در قالب رویدادهای کارآفرینی نیز از جمله محورهای همکاری دو جانبه است.
در این تفاهمنامه بر تشکیل اتاقهای فکر سلامت دیجیتال با محوریت مراکز هومکر، تشکیل گروهها و کانونهای فناور، تشکیل کارگروههای تجاریسازی فناوری، تدوین پیوستهای فناوریهای سلامت دیجیتال و توسعه فناوری تاکید شده است.
مشارکت در تولید محتوا، برنامه و استفاده از ظرفیتهای رسانهای موجود جهت ترویج و گفتمانسازی در حوزه فناوریهای سلامت دیجیتال، مشارکت در برگزاری فعالیتها و برنامههای فرهنگی- ترویجی مرتبط با حوزه سلامت دیجیتال، مشارکت در راهاندازی مراکز نوآوری تخصصی سلامت دیجیتال، تدوین برنامههای اجرایی سالیانه پیشنهادی بر اساس محورهای همکاری و ارائه به پردیس، حمایت از برنامههای مشترک طبق مصوبات کارگروه اجرایی، مشارکت در راهاندازی صندوقهای سرمایهگذاری سلامت دیجیتال در سازمان نظام پرستاری و همکاری در راستای توسعه کارآفرینی اجتماعی در حوزه سلامت دیجیتال در کشور نیز از جمله محورهای این همکاری دو جانبه سازمان نظام پرستاری با هاب بینالمللی نوآوری و فناوری ایران است.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1403052316001/راه-اندازی-مراکز-نوآوری-تخصصی-سلامت-دیجیتال