دانش فنی رفع خلاءهای سامانه هشدار سیل به ایران ارائه می‌شود

به گزارش ایرنا از سازمان هواشناسی کشور، “صادق ضیائیان” در حاشیه نشست اعضای کمیته خدمات آب‌شناسی سازمان جهانی هواشناسی در تهران اظهار داشت: ارزیابی اولیه مدیران کمیته خدمات آبشناسی سازمان جهانی هواشناسی از ظرفیت ها و زیرساخت های موجود سامانه هشدار سیل ایران پس از برگزاری چهار جلسه تخصصی و بازدید میدانی پایان یافت.

به گفته این مقام مسئول، این ارزیابی در راستای اجرای برنامه مشترک سازمان هواشناسی کشور و سازمان جهانی هواشناسی برای به روزرسانی و ارتقای سامانه هشدار سیل ایران انجام شده است.

وی افزود: مدیران و کارشناسان سازمان جهانی هواشناسی در این بررسی، زیرساخت ها و ظرفیت های سامانه هشدار سیل در سازمان هواشناسی کشور را بررسی کردند.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: بر اساس برنامه مشترک دو سازمان، قرار است سازمان جهانی هواشناسی دانش فنی و رهنمودهای لازم برای رفع خلاءهای سامانه هشدار سیل کشور و به روزرسانی آن به ایران ارائه کند.
ضیائیان تصریح کرد: انتقال تجربه جهانی توسط خبره ترین تیم هیدرولوژی سازمان جهانی هواشناسی و ارائه پیشنهادات کاربردی برای بهبود سامانه هشدار سیل در کشور از مهمترین دستاوردهای این برنامه بود.
وی گفت: همواره بخش قابل توجهی از مساحت کشور تحت تاثیر بارش های رگباری و شدید است که منجر به بروز مخاطره سیلاب و پیامدهای ناشی از آن می شود.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور گفت: این شرایط با مسأله تغییر اقلیم تشدید شده است، به نحوی که فراوانی وقوع رویدادهای سیل در کشور به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.
ضیائیان افزود: سازمان هواشناسی بر اساس وظایف ذاتی خود از سال ها قبل برنامه های توسعه ای برای تقویت خدمات پیش بینی سیل را در دستور کار قرار داده و با وجود تحریم ها، سه سامانه بومی هشدار سیل را وارد فاز عملیاتی کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به تجارب مفید سازمان جهانی هواشناسی و اهمیت به روزرسانی سامانه های داخلی، یک برنامه مشترک همکاری بین سازمان جهانی هواشناسی و سازمان هواشناسی کشور شکل گرفت که به ارتقای کیفیت خدمات پیش بینی هشدار سیل ایران کمک می کند.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور افزود: در این راستا یک هئیت مدیریتی و کارشناسی از سازمان جهانی هواشناسی برای ارزیابی وضعیت موجود سامانه های هشدار سیل با هدف ارزیابی نقاط ضعف و قوت به ایران سفر کرد.


منبع

درباره ی ماکان نیوز

مطلب پیشنهادی

۷۰۰ نوع تجهیزات بندری داخلی‌سازی شد · تولید آنلاین

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد(تولیدآنلاین)، «علی اکبر صفایی» گفت : در دوران سخت تحریم‌ها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به سايت خوش آمديد !


براي مشاهده مطلب اينجا را کليک کنيد