بهترین کیبوردهای گیمینگ بی سیم(وایرلس)

تهیه‌ی بهترین کیبوردهای وایرلس مناسب از جمله مهم‌ترین دغدغه‌ها در میان گیمرهای حرفه‌ای است. بازیکنان به صورت روزانه، ساعت‌های زیادی صرف استفاده از تجهیزات گیمینگ خود می‌کنند. انتخاب بهترین کیبوردهای وایرلس یا بی سیم می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر تجربه بازیکنان از بازی‌های مودعلاقه‌شان داشته باشد.

در طی سال‌های گذشته محبوبیت کیبوردهای بدون سیم افزایش چشم‌گیری داشته است. انتخاب بهترین کیبوردهای وایرلس به دلیل تنوع زیاد کیبوردهای بی سیم، می‌تواند امری گمراه کننده باشد. در این راهنمای خرید از ویجیاتو قصد داریم به معرفی بهترین کیبوردهای گیمینگ وایرلس بپردازیم.


بهترین کیبوردهای وایرلس چه ویژگی‌هایی دارند؟

برای انتخاب بهترین کیبوردهای بی سیم یابد با ویژگی‌های آن‌ها آشنا باشید. از ویژگی‌های بهترین کیبورد بدون سیم می‌توانیم به استحکام و کیفیت ساخت بالا اشاره کنیم. همچنین قابلیت شخصی سازی کیبورد، یعنی تغییر حالت‌های نورپردازی و برنامه‌ریزی دکمه‌ها، از نکات مهم و قابل توجه هستند.

معمولا بهترین کیبوردهای وایرلس مکانیکال هستند و در ساخت آن‌ها دقت زیادی به‌کار می‌رود. ویژگی‌های مکانیکال بودن کیبورد شامل وجود سوییچ‌های جداگانه برای هرکلید و قابل تعویض بودن کلیدهای کیبورد می‌شود. کیبوردهای مکانیکی به دلیل دقت بالای کلیدهای مکانیکی، مورد استفاده گیمرها قرار می‌گیرند.

استفاده از کیبوردهای بی‌سیم به کاربران اجازه می‌دهد تا حالت و زاویه نشستن پشت کامپیوتر را تغییر دهند. استفاده از بهترین کیبوردهای بلوتوثی از مزیت‌هایی مانند حمل و نقل آسان و بهره گیری از معماری جمع و جور برخوردار است.


کیبورد وایرلس کی‌کرون مدل Keychron K2

کمپانی کی‌کرون (Keychron) در طی سال‌ها با تولید کیبوردهای مکانیکال به شهرت رسیده. تمام محصولات این برند از کیفیت بالا و استحاکم عالی برخوردار هستند. اگر به دنبال بهترین کیبوردهای وایرلس هستید، محصولات این برند مناسب شماست.

این محصول با قیمت حدود ۸ میلیون تومان در بازار کشور به فروش می‌رسد. این کیبورد مانند تمام محصولات برند کی‌کرون، از سوییچ‌های مکانیکال بهره می‌برد. همچنین با عمر حدود ۵۰ میلیون کلیک جزو بهترین کیبورد های وایرلس محسوب می‌شود.

صفحه کلید مکانیکی کی‌کرون از بلوتوث ۵.۱ و کابل USB-C پشتیبانی می‌کند. همچنین این محصول از عمر باتری قابل قبولی برخوردار است. کابران با یکبار شارژ می‌توانند تا ۱۰ ساعت از این کیبورد استفاده کنند. همچنین اندازه ۷۵ درصدی باعث صرفه‌جویی در فضای میز می‌شود.

مدل Keychron K2
اندازه ۷۵ درصد
نوع اتصال بلوتوث و اتصال سیمی
عمر صفحه کلید ۵۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۱۰ ساعت
قیمت حدود ۸ میلیون تومان

کیبورد گیمینگ لاجیتک G915 Clicky

برند لاجیتک (Logitech) یکی از محبوب‌ترین تولید کنندگان لوازم جانبی کامپیوتر میان گیمرها است. این برند با تولید محصولات متنوع و خوش ساخت جزو پرفروش‌ترین کمپانی‌های سخت افزار محسوب می‌شود. کیبورد G915 Clicky یکی از صفحه کلیدهای خوش ساخت و با ارزش خرید بالای این برند است.

کیبورد وایرلس لاجیتک با قیمتی حدود ۹.۵ میلیون تومان در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد. این محصول با عملکرد سریع ۱ میلی ثانیه مناسب انجام بازی‌های رقابتی و چندنفره است. همچنین استفاده از نور پس‌زمینه قابل شخصی‌سازی، باعث زیبایی بیشتر این محصول می‌شود.

این کیبورد با عمر ۶۰ میلیون کلیک جزو بهترین کیبوردهای بدون سیم است. عمرباتری این محصول دارای عملکرد عالی است و با هربار شارژ کامل تا ۴۰ ساعت دوام می‌آورد. این محصول با اندازه ۱۰۰ درصد، از اتصال با دانگل USB و اتصال با سیم پشتیبانی می‌کند.

مدل Logitech G915 Clicky
اندازه ۱۰۰ درصد
نوع اتصال دانگل USB و اتصال سیمی
عمر صفحه کلید ۶۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۴۰ ساعت
قیمت حدود ۹.۵ میلیون تومان

کیبورد بدون سیم ریزر مدل Deathstalker V2 Pro

اگر برای مدتی گیمر باشید حتما نام کمپانی ریزر (Razer) به گوشتان خورده یا از محصولات آن استفاده کردید. این کمپانی جزو برندهای معتبر و پرطرفدار بین گیمرها است. این کمپانی نام آشنا در طی سال‌ها با تولید و ساخت محصولات درجه یک و متنوع، به یکی از اصلی ترین تولید کنندگان تجهیزات گیمینگ تبدیل شده است.

کیبورد گیمینگ Deathstalker V2 Pro با قیمتی حدود ۱۳ میلیون تومان عرضه ‌می‌شود. سویچ‌های مکانیکال، تأخیر کم و کیفیت عالی ساخت ویژگی‌هایی هستند که این کیبورد را در لیست بهترین کیبوردهای بی سیم قرار می‌دهند. این کیبورد بدون سیم از اتصال سیمی، دانگل USB و بلوتوث پشتیبانی می‌کند.

این کیبورد با عمر باتری ۴۰ ساعته عملکرد عالی را ارائه می‌کند. این محصول با دوام از عمر مفید حدود ۷۰ میلیون کلیک برخوردار است. همچنین پشتیبانی از شخصی‌سازی نور پس‌زمینه و کلیدهای قابل برنامه ریزی تجربه لذت بخشی برای کاربر رقم می‌زند.

مدل Razer Deathstalker V2 Pro
اندازه ۱۰۰ درصد
نوع اتصال اتصال سیمی، دانگل USB و بلوتوث
عمر صفحه کلید ۷۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۴۰ ساعت
قیمت حدود ۱۳ میلیون تومان

کیبورد بی سیم ردراگون مدل K596 Vishnu

برند ردراگون (Redragon) با عرضه محصولاتی با قیمت اقتصادی و کیفیت مناسب، شناخته می‌شود. این کمپانی تجهیزات گیمینگ متنوعی برای گیمرها تولید می‌کند. کیبوردK596 Vishnu از جمله کیبوردهای با کیفیت و با ارزش خرید بالای این برند است.

این محصول با قیمت حدود ۲.۵ میلیون تومان در بازارکشور موجود است. کیبورد بی‌سیم ردراگون مدل K596 Vishnu همراه با کیفیت ساخت قابل قبول و نورپردازی RGB، توانسته جزو یکی از بهترین کیبوردهای بلوتوثی برای گیمرهای ایرانی باشد.

کیبورد ردراگون از اتصال‌های بلوتوث و باسیم پشتیبانی می‌کند. عمر باتری این کیبورد حدودا ۱۵ ساعت است که مقدار قابل قبولی است. همچنین با بهره گیری از تکیه‌گاه مچ دست باعث راحتی دست کاربرها هنگام کار با کامپیوتر می‌شود.

مدل Redragon K596 Vishnu
اندازه ۱۰۰ درصد
نوع اتصال اتصال سیمی و بلوتوث
عمر صفحه کلید ۴۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۱۵ ساعت
قیمت حدود ۲.۵ میلیون تومان

کیبورد وایرلس ریزر مدل BlackWidow V3 Pro

کمپانی ریزر با سال‌ها فعالیت در حوزه تولید تجهیزات گیمینگ، به محبوبیت زیادی میان طرفداران بازی‌های ویدویی و دنبال‌کنندگان سخت افزار پیدا کرده است. نقطه مشترک تمام محصولات این کمپانی، داشتن قیمت بالا در کنار کیفیت عالی آن‌ها است.

کیبورد ریزر حدود ۱۲ میلیون تومان قیمت دارد. این محصول با طراحی بسیار زیبا و نورپردازی RGB ظاهر بسیار دلنشینی دارد. این محصول با ۱۰۴ کلید استاندارد و ۱۰ کلید مالتی مدیا به تمام نیازهای کاربر پاسخ می‌دهد. همچنین از اتصال سیمی، بلوتوث و دانگل USB پشتیبانی می‌کند.

کمپانی ریزر با برآورده کردن نیاز گیمرها در کیبورد BlackWidow V3 Pro موفق به تولید یکی از بهترین کیبوردهای بدون سیم شده. این کیبورد با دوام، عمری حدود ۸۰ میلیون کلیک دارد. کاربران با یک بار شارژ کامل می‌توانند تا ۲۵ ساعت از این کیبورد بدون سیم استفاده کنند.

مدل Razer BlackWidow V3 Pro
اندازه ۱۰۰ درصد
نوع اتصال اتصال سیمی، بلوتوث و دانگل USB
عمر صفحه کلید ۸۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۲۵ ساعت
قیمت حدود ۱۲ میلیون تومان

کیبورد گیمینگ ایسوس ROG Falchion Wireless

کمپانی ایسوس (Asus) جزو معتبرترین برندهای تولید سخت افزار و لوازم جانبی است. این برند با عرضه محصولات باکیفیت و بسیار متنوع به شهرت رسیده. اغلب محصولات ایسوس از کیفیت خوبی برخوردار هستند. از محصولات متنوع این برند می‌توان به کارت‌گرافیک، لپتاپ و لوازم جانبی کامپیوتر اشاره کرد.

کیبورد ایسوس مدل ROG Falchion با قیمت حدود ۵.۵ میلیون تومان در دسترس گیمرها است. این کیبورد با اندازه ۶۵ درصد و تأخیر ورودی بسیار کم مناسب انجام بازی‌های آنلاین و رقابتی است. همچنین استفاده از سویچ‌های مکانیکال باعث تجربه لذت بخش‌تری برای کاربر می‌شود.

این محصول با طراحی جمع‌و‌جور و نورپردازی زیبا انتخاب مناسبی برای گیمرها است. همچنین با نصب برنامه مورد نیاز قابلیت شخصی سازی نور پس‌زمینه و برنامه ریزی دکمه‌ها قراهم می‌شود. این کیبورد بدون سیم بدون شک یکی از بهترین کیبوردهای وایرلس است.

مدل ROG Falchion Wireless
اندازه ۶۵ درصد
نوع اتصال اتصال سیمی، بلوتوث و دانگل USB
عمر صفحه کلید ۷۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۳۵ ساعت
قیمت حدود ۵.۵ میلیون تومان

کیبورد وایرلس کولرمستر مدل Cooler Master Sk621

برند کولرمستر (Cooler Master) یکی از محبوب‌ترین برندهای تولید کننده سخت افزار است. از محصولات این برند می‌توان به خنک کننده‌های پردازنده، پاور و کیس‎ کامپیوتر اشاره کرد. یکی از محصولات متنوع این کمپانی، کیبورد گیمینگ مدل Cooler Master Sk621 است.

این محصول با قیمت حدود ۶ میلیون تومان در دسترس گیمرها قرار دارد. اگر به دنبال یک کیبورد کوچک و بدون سیم هستید این محصول مناسب شماست. این کیبورد وایرلس با انداره ۶۰ درصد فضای زیادی اشغال نمی‌کند و مناسب میزهای کوچک است.

محصول ارائه شده توسط این برند دارای نورپردازی RGB می‌باشد و می‌توان از طریق نرم افزار رنگ هر دکمه را به دلخواه تعیین کرد. همچنین جنس آلومینیومی بدنه، باعث افزایش دوام این محصول می‌شود. اتصال‌های بلوتوث و دانگل USB توسط این کیبورد پشتیبانی می‌شوند.

مدل Cooler Master Sk621
اندازه ۶۰ درصد
نوع اتصال بلوتوث و دانگل USB
عمر صفحه کلید ۵۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۱۵ ساعت
قیمت حدود ۶ میلیون تومان

کیبورد گیمینگ کورسیر مدل K70 Pro Mini

کورسیر (Corsair) همواره به یک کمپانی قابل اعتماد، که به ساخت محصولات باکیفیت شهرت دارد. محصولات این کمپانی مشهور، به دوام و کیفیت بسیار بالا، شناخته می‌شوند. کیبورد مکانیکال K70 Pro Mini یکی از کیبوردهای گیمینگ بسیار خوش ساخت این کمپانی است.

این کیبورد با قیمتی بین ۸ تا ۹ میلیون تومان انتخاب مناسبی برای گیمرها است. صفحه‌کلید کورسیر با استفاده از سوییچ‌های مکانیکال تجربه لذت‌بخشی را ارائه می‌کند. همچنین جنس فلزی بدنه کیبورد به دوام و مقاوت این محصول می‌افزاید. علاوه بر استحکام بالای این کیبورد وایرلس می‌توان به طراحی و نورپردازی زیبای این محصول اشاره کرد.

انداره ۶۰ درصدی این کیبورد باعث صرفه‌جویی در فضای میز کاربران می‌شود. همچنین قابلیت برنامه‌ریزی کلیدها برای کاربران در دسترس است. اگر به دنبال یک کیبورد کوچک با ارزش خرید بالا هستید این محصول انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.

مدل K70 Pro Mini
اندازه ۶۰ درصد
نوع اتصال بلوتوث و دانگل USB
عمر صفحه کلید ۵۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۳۲ ساعت
قیمت بین ۸ تا ۹ میلیون تومان

کیبورد بی سیم کی‌کرون مدل K4

کیبوردهای برند کی‌کرون به کیفیت ساخت بالا، مشهور هستند. محصولات این برند شامل انواع کیبوردهای مکانیکال می‌شود. این برند طی سال‌ها با عرضه کیبوردهای خوش‌ساخت و زیبا، طرفداران زیادی پیدا کرده. کیبورد وایرلس کی‌کرون مدل K4 یکی از محصولات پرفروش این کمپانی است.

این کیبورد مکانیکال و بی سیم با قیمت حدود ۸ میلیون تومان در بازار کشور موجود است. طراحی زیبا و جمع‌وجور این صفحه کلید باعث می‌شود تا اندازه ۱۰۰ درصدی این کیبورد فضای زیادی از میز را اشغال نکند. همچنین این محصول دارای چند حالت نورپردازی است.

کاربران با هربار شارژ کامل تا ۷۲ ساعت می‌توانند از آن استفاده کنند. همچنین عمر ۵۰ میلیون کلیک برای این کیبورد مقدار قابل قبولی است. درآخر سوییچ‌های مکانیکی به‌کار رفته در این محصول قابل تعویض توسط کاربران هستند.

مدل Keychron K4
اندازه ۱۰۰ درصد
نوع اتصال بلوتوث و اتصال سیمی
عمر صفحه کلید ۵۰ میلیون کلیک
عمر باتری ۷۲ ساعت
قیمت حدود ۸ میلیون تومان

نتیجه گیری خرید بهترین کیبوردهای وایرلس

کیبورد یکی از کاربردی ترین تجهیزات گیمینگ است به همین دلیل انتخاب کیبورد مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. برای خرید بهترین کیبورد بی سیم باید به ویژگی‌های مهمی مانند اندازه صفحه کلید، نوع سوییچ‌ها و عمر باتری توجه داشت. در این راهنمای خرید از ویجیاتو به بررسی و معرفی بهترین کیبوردهای بدون سیم پرداختیم.

مهم‌ترین ویژگی بهترین کیبورد گیمینگ قابلیت تعویض سوییچ‌ها و برنامه ریزی کلیدها است.

بهترین برندهای تولید کننده کیبورد شامل ایسوس (Asus)، ریزر (Razer)، کی‌کرون (keychron) و لاجیتک (logitech) است.

کیبوردهای بی سیم علاوه بر قابل حمل بودن به کاربران اجازه می‌دهد تا حالت و زاویه نشستن پشت کامپیوتر را تغییر دهند.

اندازه‌های استاندارد کیبورد شامل ۱۰۰ درصد، ۷۵ درصد و ۶۰ درصد می‌شود.


منبع: https://vigiato.net/p/402318

درباره ی ماکان نیوز

مطلب پیشنهادی

بهترین بندهای گلکسی واچ ۴ کلاسیک؛ مدل‌های شیک برای استایل‌های مختلف

گلکسی واچ ۴ کلاسیک سامسونگ نه تنها یک ساعت هوشمند پیشرفته با قابلیت‌های بی‌نظیر است، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به سايت خوش آمديد !


براي مشاهده مطلب اينجا را کليک کنيد