بنچمارک‌های تازه از تراشه Tensor G4؛ منتظر شگفتی از گوگل نباشید

یک یوتیوبر اخیراً نتایج تست گوشی پیکسل 9 و تراشه Tensor G4 را به اشتراک گذاشته است. طبق آنچه می‌توان مشاهده کرد، پردازنده جدید گوگل همچنان با رقبا فاصله زیادی داشته و حتی در مواردی همچون دفع گرما بسیار ضعیف عمل می‌کند.

طی روزهای گذشته نتایج بنچمارک‌های گوناگون از تراشه Tensor G4 گوگل که قرار است در گوشی‌های سری پیکسل 9 مورد استفاده قرار بگیرند، در فضای مجازی منتشر شده و نگرانی‌هایی را در مورد قدرت پردازشی خام آن در مقایسه با رقبا ایجاد کرده است.

ساهیل کارول (Sahil Karoul)، یوتیوبر دنیای فناوری، اخیراً امتیازهای بنچمارک گوشی پیکسل 9 را به اشتراک گذاشته است. نتایج ثبت شده توسط این یوتیوبر نشان می‌دهد که شکاف عملکردی قابل توجهی بین تراشه تنسور G4 و رقیب اصلی آن یعنی اسنپدراگون 8 نسل 3 از کوالکام وجود دارد.

نتایج عملکرد تراشه Tensor G4 گوگل

به عنوان مثال، در اپلیکیشن بنچمارک AnTuTu نسخه 10، گوشی پیکسل 9 امتیاز 927945 را به دست آورده که نسبت به اسنپدراگون 8 نسل 3 با امتیاز بالاتر از 2 میلیون، فاصله زیادی محسوب می‌شود. به عبارت ساده‌تر، تراشه جدید گوگل در قدرت پردازش خام بیش از 50 درصد ضعیف‌تر ظاهر شده است.

به گزارش Gizmochina، این روند در اپلیکیشن بنچمارک Geekbench 6 نیز ادامه یافته و تراشه Tensor G4 گوگل امتیاز 1556 را در تک هسته‌ای و امتیاز 3706 را در چند هسته‌ای به ثبت رساند. در مقابل، Snapdragon 8 Gen 3 متوسط امتیاز 2226 در تک هسته‌ای و امتیاز 6917 را در تست‌های چند هسته‌ای به نمایش گذاشت.

این نتایج نشان می‌دهد که پردازنده تنسور G4 در عملکرد خام CPU و GPU بسیار ضعیف‌تر از اسنپدراگون 8 نسل 3 عمل می‌کند.

یوتیوبر مورد بحث همچنین یک اسکرین‌شات از استرس تست CPU را به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد پس از 15 دقیقه تست، Tensor G4 با گلوگاه گرمایی مواجه شده و عملکرد آن به 59 درصد (از 100 درصد) کاهش یافته است. به همین دلیل، احتمالاً گوشی پیکسل 9 در انجام کار‌های سنگین یا استفاده طولانی مدت با مشکل مواجه خواهد شد.

در همین رابطه بخوانید:

مقایسه پردازنده موبایل و دسکتاپ ؛ تشریح تفاوت ها به زبان ساده

– رده بندی بهترین پردازنده های موبایل در سال 2023 + بررسی انواع پردازنده های گوشی

گوگل به طور رسمی مشخصات Tensor G4 را به اشتراک نگذاشته است، با این وجود نتایج مرتبط با گیک‌بنچ نشان می‌دهد که یک هسته با کارایی بالا و سرعت 3.1 گیگاهرتز، 3 هسته با سرعت کلاک 2.6 گیگاهرتز و در نهایت چهار هسته با مصرف کم‌تر و سرعت کلاک 1.95 گیگاهرتز در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

نظر شما در رابطه با نتایج ثبت شده توسط پردازنده تنسور G4 گوگل چیست؟ آیا این غول فناوری همچنان در زمینه تراشه از رقبای خود چند سالی عقب است؟


منبع

درباره ی ماکان نیوز

مطلب پیشنهادی

عربستان نسبت به خطر گسترش جنگ در منطقه توسط اسرائیل هشدار داد

۰۱:۱۰ – ۲۹ آبان ۱۴۰۳  به نقل از روزنامه النهار لبنان، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه هشدار داد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به سايت خوش آمديد !


براي مشاهده مطلب اينجا را کليک کنيد